Ga door je
transformatieproces
en word wie je bent

Hilde Vanderhulst

Na een woelige puberteit en adolescentie, begon ik te werken in de financiële sector. Eerst was ik niet enthousiast, maar ik ging bijstuderen, werkte aan mezelf en kreeg steeds leukere en interessantere jobs - en ik werk er nog steeds.

Ik ervaar het bedrijf waar ik werk als een 'grote speeltuin'. Dank zij de vele verschillende contacten en situaties die zich er aandienen, kan ik verder oefenen en groeien als persoon. In de bedrijfswereld heb ik uiteenlopende ervaringen kunnen opdoen, ook qua coaching. Gedurende een 10-tal jaar, deed ik projectwerk rond betalingssystemen. In het voordeel van mijn levenskwaliteit, koos ik in 2017 voor een job met minder uitdaging.       

In 2010 ben ik opgeleid in de Meervoudige Merkaba Technieken niveau 1 en 2 (Merkaba meditator en healer).

In 2011 voltooide ik de 2-jarige beroepsopleiding Spiritueel Werker Aurora in Heeze (Nederland). Tijdens deze opleiding ben ik begeleid in mijn transformatieproces en leerde ik hoe ik anderen hierin kan begeleiden.
Datzelfde jaar ontstond mijn coaching praktijk Feel 2 Heal.

In 2013 voltooide ik het 2 jarige gevorderden traject Spiritueel Werker Aurora in Heeze (Nederland).

Sinds november 2018 ben ik lid van de Groepspraktijk Wommelgem in het Wonderwijvenhuis, waar ik vooral werk rond verslavingspatronen. 
>> website Wonderwijvenhuis

Mijn belangrijkste kwaliteiten zijn aan/invoelen, helder communiceren, een goeie combinatie van kracht/kwetsbaarheid en doorzettingsvermogen.