Ga door je
transformatieproces
en word wie je bent

Access Bars ®

Wat is Access Bars ®?

Access Consciousness ® heeft een uniek energetisch lichaamsproces genaamd Access Bars ®.
Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam.
Naast de diepe ontspanning, biedt een Bars® sessie ook dynamische verandering, op alle vlakken van je leven.

‘Bars’ is te vertalen als ‘banen’ of ‘tralies’ en is een verzamelnaam voor 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Daarin ligt de elektrische lading opgeslagen van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad als patroon.

Elke Bar correspondeert met het aspect of gedeelte in je leven waar deze naar genoemd is, bijvoorbeeld: alle energie van elke gedachte die je ooit hebt gehad over geld, is opgeslagen in de “geld” Bar.
Er zijn Bars voor: het lichaam, genezing, controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, veroudering, seksualiteit, plezier, verdriet, tijd en ruimte, communicatie etc.

Door deze punten met aanraking te activeren, laat dat deze banen toe om die spanning te ontladen, zodat er meer ruimte wordt gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden. Het verandert de hersengolven en het elektrisch functioneren van de hersenen.

Access Bars ® is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om, zonder te praten, gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen.

Hoe gaat een Access Bars ® sessie in zijn werk en wat doet het?

Het nalopen van de Bars is een proces waarbij je volledig aangekleed ontspannen op je rug ligt.

De 32 punten op het hoofd worden in verschillende samenstellingen licht aangeraakt waardoor de ‘lading’ van overtollige gedachten, overtuigingen, oordelen en standpunten wordt opgeruimd, afgezien van wat je cognitief weet.

Dit valt te vergelijken met een ‘defragmentatie’ van de harde schijf van je computer. Oude ‘bestanden’ en ongebruikte ‘programma’s’ worden verwijderd. Ze nemen immers ruimte in en overladen je energiesysteem.

Wat wordt opgelost en opgeruimd, blijft definitief weg en krijg je terug in meer ruimte en gemak in jouw leven, wat een grotere ontvankelijkheid biedt en voor meer van wat jij wenst.

Een sessie duurt 90 minuten en kost hetzelfde als de andere sessies (zie tab 'Tarieven').  

Wat zijn de voordelen van het laten nalopen van je Bars?

Veel mensen zeggen dat ze na afloop van een Access Bars ® behandeling meer ruimte in hun hoofd voelen, alsof het schoongemaakt is.
Ook verdwijnen sommige fysieke en mentale problemen al na één Access Bars behandeling.
Op zijn minst zal je je ontspannen en rustig voelen, alsof je een massage hebt gehad. Het daadwerkelijk resultaat kan zich tot over ongeveer drie tot vier weken ontwikkelen.